ХИМН НА ЗДРАВНИТЕ РАБОТНИЦИ
О, нека днес възпеем със поклон
на здравето храбрите воини,
които се борят със болест и стон,
та ние да бъдем спокойни!
И денем и нощем на поста стоят
да пазят те здравето наше,
над болните с толкоз търпение бдят,
сърцето им пълно с кураж е.
На хората в бяло, спасили живот,
най-милата дума да кажем
и нашата почит от техния плод
със цвете в ръка да покажем!
Благодарим! Благодарим! Благодарим!
© Сафия Сандерс Todos los derechos reservados