14 jun 2007, 11:29

Хипотеза 

  Poesía
607 0 5
 

Хипотеза


Дъждът е  като оловото...

Кара душата да потъва...


Оловото е като дъжда...

Прави локви.


INDY-NIKE на света  30.05.2007

© ИНДИ ПО Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??