Jun 14, 2007, 11:29 AM

Хипотеза 

  Poetry
608 0 5
 

Хипотеза


Дъждът е  като оловото...

Кара душата да потъва...


Оловото е като дъжда...

Прави локви.


INDY-NIKE на света  30.05.2007

© ИНДИ ПО All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??