19 may 2011, 7:50

Хипотония 

  Poesía
469 0 1

Кръвно спада,

бавно пада

все надолу,

много ми е лошо,

границите ниски са,

твърде близки са -

гаден дискомфорт,

черен хоризонт,

изправям се,

олюлявам се,

причернява ми,

прилошава ми,

падам -

земята е твърда,

страдам -

не мога да мръдна,

нямам сили,

смъртта ми се хили,

зрение замъглено,

съзнание нарушено,

бели петна,

черна съдба...

Кръвно спада,

бавно пада,

много ми призлява,

мракът ме завладява...

 

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??