10 jul 2010, 23:26

Хитрата Лиска 

  Poesía » Parodias
1192 0 25

Ревнала хитрата Лиска,

нямала титлата Миска,

Вълчо го спонсор раздава,

всяка нощ тя му пристава.

 

С уиски препил една вечер,

право в очите ú рече:

- Дърта си вече, Лисано,

агънца търсиме само,

трябва да бъдат студентки

и със отлични оценки.

 

- Не ме наранявай, Вълкане,

всичко си имам да стана,

в Свободната Горска Програма

завършвам с отличие драма.

С мойта елитна опашка

всички професори шашкам.

Имам награда от Кан

за най-добра роля в „Без срам”.

 

Отказал се Вълчо да спори,

цяла нощ с данни го борила.

С титлата Мокра Опашка

накичи се Лиза фон Прашка.

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??