2 dic 2010, 16:19

Хлапакът 

  Poesía » De amor
538 0 2

Мое странно, тъмнокосо момче,

какво толкова виждаш във мене?

Любопитството на по-младия те влече,

но помни, че морето не е до колене.

 

Искаш да съм твоето дълбоко море...

Научи се първо да плуваш!

Чувствата не са ресторант, кабаре,

нито МОЛ, в който всичко купуваш.

 

Не, не можеш да купиш с пари

нито обич от мен,  нито нежност и страст.

Любовта си  отдавна на друг мъж  дарих

и владее  ме той със погубваща власт.

 

Мой по детски наивен чудак,

с какво толкова те привличам?

Забрави ме! Тръгни си! Уви... няма как...

Порасни! Дотогава аз друг ще обичам...

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти ,Румпелхен!Третият куплет е вече "пипнат"...Надявам се така да звучи по-добре...
  • "Искаш да съм твоето дълбоко море...
    Научи се първо да плуваш!
    Чувствата не са ресторант, кабаре,
    нито МОЛ, в който всичко купуваш."
Propuestas
: ??:??