14 oct 2004, 2:02

Hold It 

  Poesía
892 0 2
Когато сърцето не се отваря
май е по - добре сбогом да си кажем
когато душата се затваря
май е по - добре да си признеш-аз бягам!
Когато мисълта само се притваря
май в теб вече нищо не оставям
Когато себе си отдавам
май между нас като бариера аз заставам
Когато да си кажем сбогом само остава
сърцето аз няма да си отварям

© Христо Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??