Храна
Илюзионисти се подхранват,
за всеки случай да не разберат,
че винаги са знаели
цвета какъв е на света.
Храна за днес,
храна за утре,
храна за теб,
храна за твоeто внуче.
И ето че настана време
храната да боли,
не се обиждай бе, човече,
правдиво бе нахранен ти.
Защото кой каквото търси -
намира го гняста,
и той се ръси, и тя го ръси,
гняста храна не става, но уви!
февруари 2009
sofia shity
© Братан Todos los derechos reservados