Животът ми е слънчев във деня,
понеже тъй красиво мене ме побъркваш,
ти си символа за хубава жена,
а сърцето ти е пламналата свещ във църква.
Защо да те очаквам във съня,
когато ти във утрото с любов ще цъфнеш,
теб ще пазя с редките цветя,
откъсна ли те... с аромата ще си тръгнеш!
© Аз Todos los derechos reservados