10 oct 2020, 8:50

Хубава приказка 

  Poesía » De amor
251 0 2

Хубава приказка
 

Не всички приказки са тъжни,
не всички свършват със беда.
Има пълни от есенно  обичане-
сътворили красиви чудеса!

 

Там злите вещици са вързани
към злото творено от завистта, 
от приказните страници изтрити-
под камък скрити от света.

 

Хубавите приказки са писани
на страници със  бели пера-
от всеки ред пеят сладкогласия
на хората със звездни сетива.

 

Една такава приказка написах
за пробуждане, и не е от вретено.
Не беше принц, нито ме прободе-
подари ми най-хубавото време!

 

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??