10 abr 2014, 10:47  

''+'' и ''-'' 

  Poesía
558 0 0

Вярвам ти - лъжеш ме,

тръгвам си - търсиш ме,

искам те - няма те,

мразя те - получавам те,

трудно е - примирявам се,

намирам друг - появяваш се,

разколебавам се - убеждаваш ме,

съгласям се - оставяш ме,

целуваш ме - отблъсквам те,

сърдиш се - прегръщам те,

гоня те - стоиш,

викам те - мълчиш,

усмихвам се - усмихваш се и ти.

Обичаш ме, виждам го в очите ти.

© Любов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??