8 may 2011, 11:26

И ако това е ЛЮБОВ! 

  Poesía » De amor
744 0 1

Чудиш се защо не искам да говоря с теб,

чудиш се защо не искам да те виждам,

чудиш се защо не искам да си до мен.

Сега ще разбереш истината...

Защото, говоря ли с теб, изпитвам още по-голяма болка,

видя ли те, очите ми винаги сълзят,

и боя се най-вече от едно...

Че хвана ли ръката ти, никога не ще я пусна отново!

Душата ми е празна, затворена и мрачна!

Ако това наистина е любовта, предпочитам никога да не я изпитвам отново!!

© Аби Станева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??