24 may 2013, 10:39

I am not like that J girl 

  Poesía » De amor
906 0 0

Ако видя, че си онлайн - ще се зарадвам, но никога няма да пиша,
а ако ти ми пишеш - дори да искам, едва ли ще ти отговоря.
Ако някога ми звъннеш - повярвай ми, няма да ти вдигна,
а ако ти вдигна - без съмнение след секунди ще затворя.
Макар че много искам - знам, че няма да те търся, защото...

i am not like that j girl.

Ако някога ме поканиш да излезем - недей, със сигурност ще ти откажа,
ако ли случайно засечем се - ще те подмина, дори без да те погледна,
а ако след мен се обърнеш, погледа ми няма да срещнеш - аз няма да те гледам,
ще вървя с вдигната глава, ще стискам зъби и ще отмина.
Макар, че много искам - знам, че няма да се обърна, защото...
i am not like that j girl.

Но ти никога няма да ме потърсиш и едва ли някога ще ми се обадиш,
дори не се надявам да се видим, на случайността отдавна вече не залагам.
Ще си мълчим, но в същото време тайно ще се следим,
докато в един момент  не се забравим, защото...
you and me both are not like that J girl.

© Котка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??