Аромат от косите си;
сън от съня си;
дъжд от сълзите си;
звук от гласа си. -
Давам ти всичко.
Шепот от желание;
стон от наслада;
вик от страдание;
миг на забрава. -
Оставям си само очите и устните -
да ме целуваш и аз да те гледам...
© Елена Леонова Todos los derechos reservados