23 mar 2007, 23:41

И без друго 

  Poesía
669 0 2

               И без друго

Гледаш ме и даже думичка не казваш -
очите ти сами говорят и без друго.
Не знам дали разбираш или не,
но само с поглед всичко ми разказваш.

Животът ти в зениците е изрисуван -
зениците сами говорят и без друго.
Не знам дали го знаеш или не,
но в тях видях какво одеве си сънувал.

Притискаш клепки и си мислиш, че се скриваш -
сълзите ти сами говорят и без друго.
Не знам дали го искаш или не,
но само в миг пред мен душата си разкриваш.

© Елена Леонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??