И без любовен живот.
Без интимен свят.
Без целувки и приближаване
за гореща близост.
Пак съм жив.
И пак съм добър.
Чувствителен, с ценни качества.
Не ми липсва нещо.
Не съм агресивно луд,
темерут тъжен.
Усмихвам се и се смея.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados