2.07.2009 г., 0:23 ч.

И без любовен живот 

  Поезия
570 0 6

И без любовен живот.

Без интимен свят.

Без целувки и приближаване

за гореща близост.

Пак съм жив.

И пак съм добър.

Чувствителен, с ценни качества.

Не ми липсва нещо.

Не съм агресивно луд,

темерут тъжен.

Усмихвам се и се смея.

 

                                                                    Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??