21 mar 2007, 11:25

И без теб ще живея... 

  Poesía
1044 0 2

                        И без теб ще живея...

 

      И без тебе мога да живея

и без тебе мога да се смея...

     Страдах дълго, за думите фалшиви,

прощавах дълго аз лъжите...

    Но отказвам да прощавам,

отказвам да ти вярвам...

    Без теб от днеска ще живея,

от днес без тебе ще се смея...

    И мислех, че без теб ще полудея,

че ще страдам щом не си до мен,

но сега съм жива, даже и щастлива,

без лъжите ти живея, радвам си е се смея...

     И без тебе мога да живея, и без ласките дори,

и няма вече да ти позволя, да ограбваш моята душа...

© Жулиета Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Давай напред!
  • И без тебе мога да живея, и без ласките дори,

    и няма вече да ти позволя, да ограбваш моята душа...

    Много е хубаво,но имам предложение,защо последната ти дума вместо "душа" не е "мечти"?!
Propuestas
: ??:??