2 dic 2016, 0:34  

И чумите имат ден за почивка 

  Poesía » De amor
619 1 1

Ако мога да върна циферблата,

на часовника,

който упорито над главата ми ти-ки-така

пак теб ще срещна

и пак теб за ръка ще хвана

пак в теб ще се влюбя,

пак до теб ще остана,

пак с теб ще споря

и пак ще си спретнем наша история.

Аз и ти ще си бъдем основни играчи

ще се караме,

понякога плачем.

Ще те мразя,

ревнувам, наричам

после пак теб, естествено, ще обичам

И съвсем изморена, когато притихна

Да си чувал, че и чумите имат ден за почивка?

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добре си го написала Наталия, наистина човек има предначертана съдба и в нея любимия човек винаги е един и същ, просто няма как да е иначе. Поздравления!
Propuestas
: ??:??