Ако мога да върна циферблата,
на часовника,
който упорито над главата ми ти-ки-така
пак теб ще срещна
и пак теб за ръка ще хвана
пак в теб ще се влюбя,
пак до теб ще остана,
пак с теб ще споря
и пак ще си спретнем наша история.
Аз и ти ще си бъдем основни играчи
ще се караме,
понякога плачем.
Ще те мразя,
ревнувам, наричам
после пак теб, естествено, ще обичам
И съвсем изморена, когато притихна
Да си чувал, че и чумите имат ден за почивка?
© Наталия Божилова Всички права запазени