9 abr 2012, 12:22

И днес 

  Poesía » De amor
451 0 0

И днес е ден като вчера но с мисълта за теб живея
и днес те няма тук до мен и ми липсваш както всеки ден
и днес аз искам на света да изкреща какво желае моята душа
и днес без теб ще бъде трудно и безкрайно безумно
и днес не мога те те видя аз и да чуя твоя глас
и днес ще се моля на всички богове да те върнат при мене те
и днес ще страдам че те няма и болката става все по-голяма
и днес ще погледна твоята снимка и сълзи от нея ще бликнат
и днес ще кажа от все сърце че без теб хич не ми е добре
и днес ще искам да си тук и знам че не ще те замести друг
и днес ще ида на нашите места и ще затворя очи да усетя мига
и днес ще мисля за теб дълго преди да заспя
                И ТАКА ОТНОВО ЩЕ ЗАВЪРШИ ДЕНЯ

© Десислава Стойкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??