4 abr 2008, 9:29

И днес така... 

  Poesía
577 0 5
     * * *

И днес така - от пусто в празно -
се ла ви!
Не чакам разрив.
Просто не върви.
Отново съм объркала посоката,
пререждам старите мечти.
Лицевото пак е опако:
излиза, че и Ти не си...

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??