25 ene 2013, 20:22  

И искам щастие за теб 

  Poesía » Otra
860 0 7

 

                                             На Ивая

 

Усмивката ти винаги ме сгрява,

дори, когато нещо ми горчи!

В очите ти светът се отразява,

а в моите се отразяваш ти!

 

Гласът ти гали. Изгреви се спряха...

Ти птица си с най-нежните крила,

а моите ръце са твойта стряха,

след полет да се връщаш у дома!

 

В прегръдката си топла те притискам...

Колко щастие ти ми донесе!

И искам щастие за теб! И искам...

Моя малка и нежна принцесо!



© Виолета Зашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??