Jan 25, 2013, 8:22 PM  

И искам щастие за теб 

  Poetry » Other
855 0 7

 

                                             На Ивая

 

Усмивката ти винаги ме сгрява,

дори, когато нещо ми горчи!

В очите ти светът се отразява,

а в моите се отразяваш ти!

 

Гласът ти гали. Изгреви се спряха...

Ти птица си с най-нежните крила,

а моите ръце са твойта стряха,

след полет да се връщаш у дома!

 

В прегръдката си топла те притискам...

Колко щастие ти ми донесе!

И искам щастие за теб! И искам...

Моя малка и нежна принцесо!



© Виолета Зашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??