26 nov 2008, 8:39

И когато дойде смъртта... 

  Poesía
593 0 3
 

Нежелана гостенка е смъртта,

дойде ли, всичко потъва в глуха тишина.

И няма начин да и затвориш входната врата.

И никога, никога не си тръгва сама!

 

Мила гостенко, моля те,  иди си,

не смущавай приятните ни дни.

Скъпа гостенко, моля те, върви си,

недей разваля ти моите мечти!

 

Ала няма думи, нито дела,

със които да мога да я спра.

Тя върши всичко, което си науми.

Разделя завинаги майки, приятели, бащи...

 

Неканена гостенко, недей да идваш ти!

Недей смущава нашите дни.

Никак не липсваш, повярвай в това!

Не искам да влизаш през наш`та врата...

© Сладурркатта Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??