19 may 2023, 20:05

Илюзия 

  Poesía » Filosófica
286 1 0

 

 

 

 

Стрелките на часовника задвижих наобратно

чрез прост физико - механичен трик,

разчитайки че чувство неприятно 

ще ме напусне , та да съм велик !!!

 

Подлъгах малки , скрити електрони,

зададох им изменчива насока,

та нарушавайки вселенските закони

да тичат във обратната посока !!!

 

И все пак няма нищо адекватно

в установения от мене ред - 

стрелките - затъркалях наобратно ,

но Времето  уви - върви напред !

 

 

© Момчил Манов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??