Obra no adecuada para menores de 18 años
Съблечи ме с лудо настървение....
Татуирай ме с целувки цялата...
Разпъни ме, молеща спасение
в див екстаз, в неистова премала...
Издълбай ме с устните си тръпнещи,
ти - ездачът, аз - кобилка дива...
В пещерата райска, недостъпната,
влез. И никога не си отивай!
Запали пожари незапомнени...
Нека стена в унес, полужива...
И след теб да нямам вече спомени.
Да съм твоя - като миг красива!
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados
"Запали пожари незапомнени..."
Хареса ми,Нинче!Поздрави!