8 mar 2022, 10:13

И майките плачат 

  Poesía
218 0 2

Недей да стискаш зъби,
не покривай ангелските си очи!
Знам, сърцето бие до полуда,
зная как се бориш и търпиш.

Аз знам, на плещите тежи ти,
като орлица над всички да бдиш.
Не се крий, ела поплачи си!
Понякога трудно е да издържиш!

Не се подценявай, вдигни си главата!
Ела, почини си, не си от стомана!
Бъди горда, че те назовават
с най - божествената титла - МАМА!

И сълзите ще си заслужават,
и доброто при теб ще се върне,
така че плачи си, не се притеснявай!
Най - трудно е майка да бъдеш!

© Бисерка Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??