28 jul 2011, 8:26

И нищо, че си толкова далече 

  Poesía » De amor
819 0 9

Душата ми - самотна пеперуда -

към пламъка на твоята Душа стреми се.

Съмнения и страхове събудила,

към тебе бяга всяка моя мисъл.

На моя ум си господар и властник.

И нищо, че си толкова далече,

говоря си със теб, мечтая гласно

и викам те в съня си всяка вечер.

Защото моята Душа е твоя,

ала Плътта бунтува се и страда

на хиляди  желания в пороя.

Греховно ми напомня, че съм млада

и че не мога вечно да те чакам...

Върни се, моля те! С любов спаси ме!

И запали една надежда в мрака,

със който Ерос скрива твойто име...

Не ме щади! Обичай ме! Гори ме

със огъня на чувства споделени!

Парченце по парченце събери ме

в единство - тяло и душа... Какво творение!

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??