29 jun 2007, 10:06

И ОЩЕ НЕЩО… 

  Poesía
583 0 5

 

 

И ОЩЕ НЕЩО…

Ти казваше, че търсиш любовта.

Аз мога да ти дам и още нещо…

Споделяше, че искаш и света.

Бих ти го дала, но и още нещо…

 

За теб звездите са слънца.

За мене те са още нещо…

За тебе капчиците синева.

За мен са и любов гореща.

 

Споделяше, че миговете отминават

по-бързо от секунди във безвремие.

За мен секундите остават

точка на пречупване и във вселената.

 

Би искал слънцето за теб.

Но аз съм слънце може би и още нещо…

Би искал цялата земя,

но аз съм блясъка на таз земя гореща…

 

Ти искаш много, даже повече,

но не питаш аз искам ли нещо.

Затова недей търси ме вече.

Аз просто искам всичко и дори и още нещо…

 

26.06.2007

© Мириам Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??