14 dic 2017, 14:04

И си се... 

  Poesía
172 0 0

„Под кожата“ на

влюбен влезеш ли, Любов,

и си се глезиш!

 

Любов, на влюбен

влезеш ли „под кожата“,

и си се глезиш!

 

На влюбен влезеш

ли „под кожата“, Любов,

и си се глезиш!

 

.......................................................

 

Любов, да влезеш

„под на влюбен кожата“,

и си се глезиш!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??