„Под кожата“ на
влюбен влезеш ли, Любов,
и си се глезиш!
Любов, на влюбен
влезеш ли „под кожата“,
и си се глезиш!
На влюбен влезеш
ли „под кожата“, Любов,
и си се глезиш!
.......................................................
Любов, да влезеш
„под на влюбен кожата“,
и си се глезиш!
© Стоян Минев Всички права запазени