16 sept 2013, 19:21

И след утре... 

  Poesía » Filosófica
721 0 4

Точно днес не е ден за умиране.
Има още пожари за палене;
ветрове, своя хит неизсвирили
и любов, със любов ненахранена.

 

Точно в ден на такова неверие,
и на глад, и на жажда във пазвите
е момент за живот и катерене -
нищо, че вие обратното казвате.

 

Нищо, че леко е празно в очите ви,
а светът е от дупки и кръпки.
Колкото има, да го изскитаме,

за да останат след вятъра стъпки.

 

Малкото даже в деня да намираме,

простият миг в живота сложен...

Точно днес не е ден за умиране!
Дори мисля, че и утре не може.

 

Юлия

© Юлия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Привет на всички! Живи и здрави да сте!
  • И аз мисля,че и утре не може!Хареса ми!
  • Колко е хубаво, че зачести, Юли

    "Малкото даже в деня да намираме,
    простият миг в живота сложен..."
    Има толкова още неслучени неща за случване...
  • Силен призив! Днес не е ден за умиране! Подкрепям! Поздрави!
Propuestas
: ??:??