7 nov 2009, 0:35

И тази нощ ще мине 

  Poesía » De amor
651 0 2

И тази нощ ще мине като песен, 
 и мислите за теб ще капят
като последни есенни листа,

И нощното светило ще ме милва,
 тъй както ти не би посмял 
 по някаква си тайнствена причина... 

И вятърът ще ми нашепва стихове,
които не съм ти посветила,
но ти не би ги оценил така...


И май  жестока
можела да бъде
тази тайнствена магия
- любовта!

© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??