Nov 7, 2009, 12:35 AM

И тази нощ ще мине 

  Poetry » Love
652 0 2

И тази нощ ще мине като песен, 
 и мислите за теб ще капят
като последни есенни листа,

И нощното светило ще ме милва,
 тъй както ти не би посмял 
 по някаква си тайнствена причина... 

И вятърът ще ми нашепва стихове,
които не съм ти посветила,
но ти не би ги оценил така...


И май  жестока
можела да бъде
тази тайнствена магия
- любовта!

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??