14 jul 2011, 16:33

И те няма 

  Poesía » Otra
1097 0 8

Безсилно в хаоса те губя,
в утринта така презряла,
и се будя, и насън се будя,
теб те няма и те няма.

И потъна в пепелта,
някъде в бездънна яма,
търся те, и от кога,
теб те няма и те няма.

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??