И теб ще те загубя. Начертано е.
Написано и после обяснено,
че всичко що от мен е помечтано,
е загуба на много ценно време.
А моите очи не го отмерват.
Отдавна те са просто две морета.
Удавили стрелките в дъно черно.
Часовника ми всъщност е сърцето.
А то пък тъй отскоро се задъхва.
И дишам на инат. Да му е трудно.
Не щя така да спре, че да замлъкна,
и онези стихове за краят да се случат.
Значението няма да го има.
Ти някак си така и не пристигаш.
По-важно е с любовта, че си отивам,
преди да можеш жив да ме обичаш...
Danny Diester
(Стихопат.)
© Данаил Антонов Todos los derechos reservados