И тази нощ ли аз ще съм нощна птица?
И тази нощ ли аз за теб ще бленувам?
И тази нощ ли аз ще броя сълзите,
докато всичките ми мечти се разбиват наведнъж?
И тази нощ ли спомените ще ме топлят
в мразовитите, свирепи мигове?
И тази нощ ли аз ще мълвя на стените,
в тези късни и самотни часове?
И тази нощ ли аз ще прегръщам самотата,
вместо твоята фина душа?
И тази нощ ли, когато всички други се радват на звездите,
аз ще ги моля за твоята любов,
бистра като сутрешната роса?
© Есра Ридван Todos los derechos reservados