Денят ми с мисълта за теб започва
и в следващите часове празнувам...
Ощипвам се понякога нарочно,
за да съм сигурен, че не сънувам.
Прекрасно е да зная, че те има,
наред със мен ти въздуха, че дишаш.
Дори да е студено, да сме зима -
най-нежния си стих за тебе пиша...
И винаги е пролетно и свежо,
писмата ми горещо те прегръщат...
Не ме тревожат пътищата снежни...
И в пек, и в студ при теб със тях се връщам!...
© Роберт Todos los derechos reservados