29 nov 2009, 14:37

Ибиси 

  Poesía » Versos blancos
641 0 4
това съм НЕаз
друг се е пъхнал под кожата ми
живее живота ми
и чука жена ми
(лани – само веднъж
тази година – по-рядко)
прилича на вирус в компютъра
все изтрива от паметта ми
къде е връзката ключове
паспорта и Е-Ге-Не-то
Ирак и Кампучия
Ибисите в Египет
и полетите ми до Орион
крещи ми по цял ден
пич
време е
айде
затваряй сергията
стига си пожелавал жената на ближния
добитъка му
и мерцедеса
и не надничай в паницата му
кради по-малко
айде
ближи сладоледа и бутай количката си

АЗ

аз здрав съм
прав и кУрав
и с влажен поглед
за всяка едра гръдна обиколка
макар без мЪнита за светска
днес
днес тръгвам пеша
на поклонение в мечтите си:
да се изплакна в Нил
да хвърля 5 стинки в пазвата на Пирамидата
и миг преди
да се превърна в сфинкс или ибис
да изкрещя на онзи
дето живее живота ми

ибисимайкатаааааааааааа

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • rajsun (Райчо Русев) - здравей, преятел
    само не ми казвай, че и на теб не ти се иска понякога да крещиш на оня, Другия, който се е пъхнал под кожата ти...
  • Изкрещяно по ноти)))
  • radi. (Ради Стефанов Р) - въбразяваме си само - все пак си е инструмент - инвокацията

    веска - благодаря ти
  • Съвсем явно си го надвикал.
Propuestas
: ??:??