10 abr 2022, 20:24

Идеален свят 

  Poesía » Otra
245 0 0

Идеален свят!

Свят от думи

неизказани,

погрешно казани

чувства не показани

ценности погазени.

Идеален свят!

Свят на пътища,

не извървени

не разбрани

не поети,

може би отнети!

Идеален свят!

Свят на притежание

на невъздържание,

свят материален

измерим от предмети

от шепа монети

Идеален свят!

 

© Гергана Караджова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??