Apr 10, 2022, 8:24 PM

Идеален свят 

  Poetry » Other
238 0 0

Идеален свят!

Свят от думи

неизказани,

погрешно казани

чувства не показани

ценности погазени.

Идеален свят!

Свят на пътища,

не извървени

не разбрани

не поети,

може би отнети!

Идеален свят!

Свят на притежание

на невъздържание,

свят материален

измерим от предмети

от шепа монети

Идеален свят!

 

© Гергана Караджова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??