14 dic 2017, 13:53

Идвай пролет 

  Poesía » De amor, Verso libre
380 0 2

Идвай, пролет моя белоцвета,

дари ме с твоя аромат,

донеси ми ласки нежни.

И задъхана от аромата да живея,

пролетен танц да изиграя.

твоите мечти са в моята душа,

тих ветрец ме залюлява,

за радост пролетна ме зове.

Твоите  пъстри цветове ме вдъхновяват,

отварят портите за нов живот.

Моля те подай топли длани

ръцете ми да сгрееш за живот,

мечтите душата ми да стоплят.

камбанен звън да възвести, че ти си тук.

О, пролет лекокрила, лети сега към нас

и птиците да пеят тихи песни за душата.

О, пейте, пейте сладострастно,

за пролетта събудила в нас живота.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Моля за извинение.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти Влади за коментара
  • Много ми хареса! Поздравления, Йонка!
    "О, пролет лекокрила, лети сега към нас
    и птиците да пеят тихи песни за душата.
    О, пейте, пейте сладострастно,
    за пролетта събудила в нас живота."
Propuestas
: ??:??