28 mar 2009, 13:17

Идвам в съня ти 

  Poesía » De amor
1227 0 18

Аз идвам в съня ти неспокоен,

повикана от твоя мислен зов,

и образът ми, във въздуха разтворен, 

изпълва с нежност твойта нощ.

 

С ефирна дреха тихо ме обличаш,

изплетена от звездна светлина,

и с устните си сякаш накити ми кичиш,

наричайки ме с нежни имена.

 

И твоята ръка в мойта вплиташ,

извикваш топла приливна вълна

и нежно в танци ме увличаш,

под взора на мълчаливата луна.

 

Но в своя край нощта притихва,

бледнеят образи, сънувани мечти,

но топлината от съня не стихва,

подсказва ти, ела и с обич ме вземи.

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??