24 mar 2016, 18:40

Идваш ли 

  Poesía
504 1 3

Когато е студено

сърцето ми ще топлиш ли?

Когато искам да се сгуша,

ще ме прегърнеш ли?

 

Когато искам да си тръгна,

ще ме последваш ли?

А щом поискам да се върна,

ще ме изчакаш ли? 

 

Когато искам да поплача,

ще ме целунеш ли?

Когато искам да разкажа,

ще ме изслушаш ли?

 

Ще бъдеш ли до мен,

когато преуспявам?

А ще ме държиш ли,

ако в бездната

започна да пропадам?

 

Със мен ще искаш ли

да помечтаеш

и за страховете си 

да ми разкажеш?

 

Аз искам да обичам.

Чуваш ли? 

И знам че съществуваш.

Идваш ли? 

 

Християна Рачева

© Християна Рачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??