Mar 24, 2016, 6:40 PM

Идваш ли 

  Poetry
469 1 3

Когато е студено

сърцето ми ще топлиш ли?

Когато искам да се сгуша,

ще ме прегърнеш ли?

 

Когато искам да си тръгна,

ще ме последваш ли?

А щом поискам да се върна,

ще ме изчакаш ли? 

 

Когато искам да поплача,

ще ме целунеш ли?

Когато искам да разкажа,

ще ме изслушаш ли?

 

Ще бъдеш ли до мен,

когато преуспявам?

А ще ме държиш ли,

ако в бездната

започна да пропадам?

 

Със мен ще искаш ли

да помечтаеш

и за страховете си 

да ми разкажеш?

 

Аз искам да обичам.

Чуваш ли? 

И знам че съществуваш.

Идваш ли? 

 

Християна Рачева

© Християна Рачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??