27 jul 2007, 17:31

Идваш сега, след толкова време... Идваш и търсиш любов... 

  Poesía
663 0 3

Идваш сега, след толкова време...

Идваш и  търсиш любов...

Идваш и носиш само безвремие...

Идваш... стар  шепот, нов зов...



Идваш... дъх от съмнение,

събрал в себе си празнота...

Идваш със кръста - медния...

Идваш... любов,  обвита в самота...

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??