4 mar 2005, 20:00

Иэмислен живот 

  Poesía
1021 0 4
Откраднати срещи и страст,
откраднати мигове вечност..
Откраднати ласки
в измислен живот...
Измислена обич,
накъсани сЪлзи..
в лабиринт от строшени мечти.
Откраднат..
Измислен..
Строшен!
Това е светът ми!!!

© Тони Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??