20 jul 2018, 0:30

Игличките на всички таралежи... 

  Poesía » Otra
1637 19 27

Светулка се в косите ми заплете,
щурче в житата тихчко запя,
венец дари ми малко синьо цвете.
Нощес съм най-богата на света.

 

Елен в копитце сбира ми водица,
със нея ме измива от калта.
Перце дарява всяка нощна птица.
И совите съшиват ми крила.

 

Игличките на всички таралежи,
сърцето ми закърпват – бод след бод.
Вечерницата пътя ми бележи.
Нов ден е утре. Моя нов живот....

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??