29 mar 2007, 0:55

игра 

  Poesía
536 0 4

Играхме си със огън от пожара,

забравили за парещата болка.

От думите ни пламъци двуглави

изгаряха на страстите в потока.


Настръхнали, прегръщахме се голи.

нагазили в гнездото на змията,

във сламата на тайните отрови

умирахме  на лятото с цветята.


На  миналото пътят разрушихме,

заключихме вратата към спасението,

през кървава умора се вградихме

в могила от прибързани решения.

© Дакота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??